Rikke og Anne sine hester og meritter

roggert.no

Rikke, Anne og Olav sine hester og meritter !

31.desember2018

 Anne vant amatørchampionatet på Bjerke for 2018, som den mestvinnende amatør kusk igjennom hele året !

Bjerke: Anne Christensen tok seg av V65-4 med sin egen Skauga Rasken, og leder nå amatørchampionatet på Bjerke med to seirer.


LES mer her

Anne fikk utmerkelsen " Månedens hesteeier for februar 2018 " av DNT

Månedens hesteeier for februar måned

Skrevet av Jan-Inge Ringen,  03.04.2018

 

Nebbenes Spika er en av løpshestene til den flinke travamatøren Anne Christensen.. Foto:

Hesteguiden.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utmerkelsen månedens hesteeier for februar måned er nå utdelt. Denne gang til en driftig dame som gjør alt med hestene sine selv.

 

Juryens begrunnelse for tildelingen av utmerkelsen er som følger:

Utmerkelsen som månedens hesteeier for februar i regi av Det Norske Travselskap tildeles en travsportsutøver som etter hvert har opparbeidet seg en betydelig fartstid innen sporten, men samtidig kan virke som at nå er inne i en av sine mest aktive perioder innen sporten. Både antall hester, antall starter og antall seire er stadig økende og med dette så gir Anne Christensen et meget verdifullt bidrag til norsk travsport. Anne vokste opp i Vestfold, men gjorde Telemarking av seg på starten av 2000-tallet. Hun og familien holder nå til i skisportens vugge i Morgedal. Med for tiden 4 hester på treningslisten, løpskjøring og engasjement i det lokale tråvlaget så er Anne en flott ambassadør for amatørsporten. DNT ønsker deg lykke til videre med hesteholdet og gratulerer med en fortjent utmerkelse.